Motorverzekering

Als u in bezit bent van een motor, bent u verplicht om een motorverzekering af te sluiten. Bij Curo Direct kunt u snel en gemakkelijk een motorverzekering afsluiten zodat u onbezorgd de weg op kunt.

Verzekering afsluiten via Curo Direct?

Pakketkorting

Als er meerdere verzekeringen worden afgesloten in een pakket, krijg je een hogere korting (tot 10%) waardoor de premie lager wordt.

Keuze uit meerdere verzekeraars

Wij bieden per verzekering meerdere verzekeraars aan. Zo kan je de meest gunstige verzekeraar kiezen voor jouw gewenste dekking.

Zelf je eigen dekking en/of eigen risico kiezen

Je hebt altijd zelf in de hand welke dekking en eigen risico je kiest. 

Aandacht voor uw motor

We kunnen ons heel goed voorstellen dat uw motor u erg dierbaar is. Het is daarom ook belangrijk dat uw motor de zorg en aandacht krijgt die hij verdient. Met een motorverzekering zorgt u ervoor dat uw motor goed is beschermd tegen onverwachte schade. Bij Curo Direct kunt u zelfstandig en snel een motorverzekering afsluiten. Zo bent u gedekt tegen schade en krijgt uw motor de behandeling die hij verdient.

Soorten motorverzekeringen

Wat voor verzekeringen kunt u nemen? Bij Curo Direct heeft u de keuze uit drie verzekeringen voor uw motor. De WA, WA+ Beperkt Casco en WA+ Casco verzekering. In Nederland is het verplicht om een WA verzekering voor uw voertuig af te sluiten. Hiermee wordt de schade gedekt die u bij een ander veroorzaakt. Bij een WA+ Beperkt Casco wordt zowel de schade van een ander als de sommige schade bij uw motor verzekerd, bij bijvoorbeeld diefstal. Bij de WA+ Casco verzekering wordt u zo uitgebreid mogelijk verzekerd, tegen schade van andere en de schade die bij u wordt verricht.

Hoe werkt het afsluiten van uw motorverzekering bij Curo Direct?

Wellicht bent u benieuwd wat er gebeurt nadat u een motorverzekering afsluit bij ons.
1

Kies het verzekeringspakket dat het beste bij u past

Vergelijk en kies het beste verzekeringspakket die aansluit op uw situatie.

2

Sluit snel en makkelijk uw verzekeringen af

Curo Direct draait om efficiëntie.
3

Onbezorgd genieten

U kunt nu onbezorgd genieten van uw motorritjes.

Verzekeringen vergelijken?

Via Curo Direct sluit gemakkelijk en snel een verzekering af die bij jou past. Je kunt onder andere kiezen uit één van de volgende verzekeringen.

Uw motor verzekeren tegen onverwachte schade?

Heeft u een vraag over de motorverzekeringen?

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe moet ik mijn motor beveiligen?

Als u diefstal verzekerd heeft, is een ART categorie 4 goedgekeurd slot vereist. Afhankelijk van de verzekerde waarde van de motor, kunnen aanvullende eisen worden gesteld.

Wat is een motorverzekering?

Wanneer u schade veroorzaakt met uw motor en de andere partij heeft schade, dan bent u aansprakelijk voor de financiële gevolgen van de schade. Met een WA-motoroverzekering bent u verzekerd voor deze gevolgen.

Is een motorverzekering verplicht?

Wanneer u in het bezit bent van een motorvoertuig, bent u verplicht een WA-motorverzekering af te sluiten. Zonder deze verzekering bent u strafbaar. Hierbij maakt het niet uit of de motorvoertuig stil staat in de garage of dat er veel mee gereden wordt.

Ben ik met een WA-motorverzekering verzekerd voor de schade van mijn eigen motorvoertuig?

Met een WA-motorvoertuig bent u niet verzekerd voor de schade aan uw eigen motorvoertuig. Hiervoor kunt u de beperkte cascoverzekering en de volledige cascoverzekering afsluiten. Deze kunt u bij ons afsluiten.

Accreditaties

Curo Direct is aangesloten bij een aantal branche organisaties. Wat dit voor u inhoud? Wij stellen onze klanten centraal en zijn betrouwbaar. Komt u er met ons niet uit? Dan kunt u altijd terecht bij één van de branche organisaties waar wij zijn aangesloten.

Onze verzekeringen

Welke verzekering past het beste bij u?

Aansprakelijkheid

Rechtsbijstand

Inboedelverzekering

Doorlopende reisverzekering

Opstalverzekering

Autoverzekering

Motorverzekering

Bromfietsverzekering

Sluit snel een motorverzekering af.