Doorlopende reisverzekering?

Bent u op vakantie en gebeurt er iets onverwachts, zoals een verplichte terugkeer naar Nederland of zijn uw spullen gestolen? Met een reisverzekering voorkomt u vervelende extra kosten en bent u gedekt tegen schade op vakantie.

Verzekering afsluiten via Curo Direct?

Pakketkorting

Als er meerdere verzekeringen worden afgesloten in een pakket, krijg je een hogere korting (tot 10%) waardoor de premie lager wordt.

Keuze uit meerdere verzekeraars

Wij bieden per verzekering meerdere verzekeraars aan. Zo kan je de meest gunstige verzekeraar kiezen voor jouw gewenste dekking.

Zelf je eigen dekking en/of eigen risico kiezen

Je hebt altijd zelf in de hand welke dekking en eigen risico je kiest. 

Wat is een doorlopende reisverzekering?

Als u een reisverzekering heeft, kunt u onbezorgd genieten van uw welverdiende vakantie of tijd in het buitenland. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten bij een verplichte terugkeer naar Nederland en mocht u zorg nodig hebben kunt hier gebruik van maken. Als u een reisverzekering heeft, bent u voor veel zaken verzekerd tijdens een verblijf in het buitenland. De voorwaarden verschillen echter wel per verzekeraar en pakket. Bij een reisverzekering is er onder andere sprake van een maximale aaneengesloten reisduur. Deze toegestane reisduur verschilt per verzekeraar. Met behulp van de handige vergelijker van Curo Direct vindt u altijd de doorlopende reisverzekering die bij uw situatie past.

Reisverzekeringen vergelijken?

Als u lang of vaak op vakantie gaat, is het verstandig om verschillende reisverzekeringen met elkaar te vergelijken. Doordat er veel verschillen zijn bij de verschillende verzekeraars is het belangrijk om de juiste dekking te kiezen. Als u vaak naar het buitenland gaat is een doorlopende reisverzekering al snel goedkoper dan een kortlopende verzekeringen en is daarnaast een stuk makkelijker. U hoeft namelijk niet voor elke vakantie een nieuwe verzekering af te sluiten. Kijk vooral naar uw behoeftes, zodat u de juiste dekking kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen om de wintersport dekking mee te verzekeren. Klaar om de juiste doorlopende reisverzekering te vinden?

Hoe werkt het afsluiten van uw reisverzekering bij Curo Direct?

Wellicht bent u benieuwd wat er gebeurt nadat u een reisverzekering afsluit bij ons.
1

Kies het verzekeringspakket dat het beste bij u past

Vergelijk en kies het beste verzekeringspakket die aansluit op uw situatie.

2

Sluit snel en makkelijk uw verzekeringen af

Curo Direct draait om efficiëntie.
3

Geen zorgen

Doordat u de verzekering heeft afgesloten, heeft u geen zorgen als uw op vakantie gaat.

Verzekeringen vergelijken?

Via Curo Direct sluit gemakkelijk en snel een verzekering af die bij jou past. Je kunt onder andere kiezen uit één van de volgende verzekeringen.

Met gerust gevoel op vakantie?

Heeft u een vraag over de reisverzekering?

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer gaat de dekking in?

De dekking gaat in zodra de vakantie begint. Dat is het moment waarop u de woning verlaat.

Hoe lang kan ik aaneengesloten op reis?

De periode loopt uiteen van 45 dagen tot 180 dagen. Bij pakweg de helft van de verzekeraars bestaat de mogelijkheid om de maximale reisduur te verlengen.

Heb ik buiten Europa altijd werelddekking nodig?

Nee, niet altijd. De vuistregel is dat onder de Europadekking, naast alle Europese landen, ook een aantal bekende eilandgroepen valt, zoals de Canarische Eilanden, Madeira en de Azoren. Ook geldt de Europadekking vrijwel altijd voor de landen grenzend aan de Middellandse Zee, zoals Marokko, Tunesië, Egypte en Israël (inclusief een uitstapje naar Jordanië).

Kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten?

Het hangt af van de gezinssamenstelling en hoe vaak u op vakantie gaat. In het algemeen geldt:
*Gezinnen die per jaar 3 weken of langer op vakantie gaan, zijn goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering.
*Voor alleenstaanden ligt het omslagpunt bij 4 weken.

Accreditaties

Curo Direct is aangesloten bij een aantal branche organisaties. Wat dit voor u inhoud? Wij stellen onze klanten centraal en zijn betrouwbaar. Komt u er met ons niet uit? Dan kunt u altijd terecht bij één van de branche organisaties waar wij zijn aangesloten.

Onze verzekeringen

Welke verzekering past het beste bij u?

Aansprakelijkheid

Rechtsbijstand

Inboedelverzekering

Doorlopende reisverzekering

Opstalverzekering

Autoverzekering

Motorverzekering

Bromfietsverzekering

Sluit snel een reisverzekering af.