Inpaklijst vakantie

De tijd is aangebroken. U gaat op reis! Na lang wachten is het eindelijk zo ver. U kijkt er naar uit, maar u voelt ook de spanning in uw buik. Het is altijd spannend, reizen naar een andere bestemming. Wij helpen u om die spanning onder controle te houden. Daarom hebben wij een inpaklijst opgesteld, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.
Ik ga op vakantie en neem mee…een reisverzekering, tandenborstel en een boek. Laten we beginnen bij het belangrijkste. Tuurlijk, uw tandenborstel is ook belangrijk. Maar een reisverzekering zorgt echt voor dat ‘’vakantiegevoel’’. Hoe dan? Als er wat mis gaat op uw reis, dan hoeft u niet meteen in paniek te raken. U kunt uzelf verzekeren tegen onvoorspelbare momenten zoals ziek worden in het buitenland of het verliezen van uw bagage. Klinkt goed toch?

Elke vakantie is anders. De een houdt van wintersport en de ander ligt liever op het strand. Wat uw voorkeur ook is, u kunt uw reisverzekering er gemakkelijk op aanpassen. Dit gebeurt door uw basis reisverzekering aan te vullen met aanvullende verzekeringen. Als u bijvoorbeeld een medische aandoening heeft, is het handig om de verzekering aan te vullen voor de medische kosten. Extra bagagedekking is ook aan te raden voor iedereen. Hierbij wordt er bij diefstal of schade een bepaald bedrag verzekerd. Dit is ook handig als u duur apparaat, zoals uw camera, mee heeft.

We snappen dat het uitzoeken van een reisverzekering niet bepaald leuk klinkt. Maar het is erg handig om te hebben. Zeker als u zorgeloos wilt kunnen genieten van uw reis. Gelukkig kunt u bij Curo Direct gemakkelijk en snel een reisverzekering afsluiten. Binnen enkele stappen bent u verzekerd. U kiest zelf of u een aanvullende dekking wilt en welke deze dan mag zijn. Tot slot hebben we nog iets wat u reis minder stressvol maakt: een inpaklijst. Daarin staat van A tot Z wat u nodig heeft voor u reis. Vraag hem hier aan.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Alles goed geregeld?

Ontdek welke verzekering bij jou past.

Erg fijn dat ik alles zelf online kon regelen. Had nog wel wat vraagjes en deze zijn goed beantwoord.

★★★★★
Linda de Wit

“Zelf uw verzekering regelen. Snel en makkelijk, zo werkt het bij Curo Direct.”

Recente blog artikelen

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Verzekering gemakkelijk en snel afsluiten?

Curo Direct helpt u!

Door middel van onze online vergelijker kunt u gemakkelijk en snel een verzekering afsluiten. Benieuwd welke verzekering het best bij u past? Bereken dan snel uw premie.